Marko Simonović u Kuriru: Ovo sam sanjao!

Izvor: Kurir, 17.Sep.2014, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Simonović u Kuriru: Ovo sam sanjao!

Doček na terasi ne može da se opiše rečima, kaže košarkaš Srbije Marko Simonović

Srebro oko vrata košarkaškog reprezentativca Marka Simonovića sija kao zlato! Marko je juče doneo medalju u redakciju Kurira i rekao da je ispunio san koji je sanjao kao dečak.

Momak koji je pogodio verovatno najvažnija slobodna bacanja za Srbiju na celom prvenstvu, ona u finišu polufinala protiv Francuske, već kao debitant se popeo na čuvenu terasu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Kakav je osećaj kad izađeš na terasu pred 20.000 ljudi?

- Tako nešto treba osetiti. Ništa lepše u karijeri nisam doživeo. Videti sve te ljude koji vas bodre je nešto prelepo i ne može se rečima opisati.

U Španiji je izgledalo na niste potpuno svesni šta ste postigli, zar ne?

- Nismo, tamo smo bili koncentrisani na utakmice, imali smo svoj svet oko sebe. Nismo imali pravu predstavu šta se dešava u Srbiji, postalo nam je donekle jasno tek u avionu. Već smo rekli jedni drugima da posle ovoga može da se umre.

Ko jaje jajetu

DVOJNIK U KURIRU

Uroš Čorbić, kolega iz Kurira, liči na Marka Simonovića, pa ga često porede s njim. Interesantno je to što je Uroš reprezentativac Srbije u korfbolu.

- Pa ličimo stvarno, jedino što Marko ima malo više kose - izazvao je smeh prisutnih naš kolega kad se upoznao sa srebrnim košarkašem.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.