Marko Nikolić: Nećemo revanš, već pobedu protiv Napretka

Izvor: Kurir, 23.Nov.2014, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Nikolić: Nećemo revanš, već pobedu protiv Napretka

Napredak nam je prošle sezone odneo pet bodova, ali osveta nije dobar motiv, često se završava kontraproduktivno, rekao je trener Nikolić

Fudbaleri Napretka su prošle sezone odigrali možda i ključnu ulogu u kreiranju konačnog plasmana na tabeli, budući da su u finišu prvenstva savladali Partizan u Kruševcu i tako omogućili Crvenoj zvezdi da osvoji titulu posle šest godina.

Danas u 17 časova crno-beli će na svom terenu pokušati da se osvete Kruševljanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za prošlosezonski poraz, ali trener tima iz Humske.

- Nalazimo se u seriji teških mečeva u vrlo kratkom vremenskom intervalu i moramo maksimalno da se koncentrišemo na svaki naredni duel. Napredak nam je prošle sezone odneo pet bodova, ali osveta nije dobar motiv, često se završava kontraproduktivno. Mi se borimo za titulu, želimo da nastavimo dobru seriju, uvek idemo na pobedu, i to su motivi s kojima mi ulazimo u današnji meč - kaže Nikolić.

(K. R.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.