Marin Le Pen: Vraćati imigrante, kako bi odustali od plovidbe

Izvor: Blic, 03.Maj.2015, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin Le Pen: Vraćati imigrante, kako bi odustali od plovidbe

Liderka francuskog desničarskog Nacionalnog fronta Marin Le Pen izjavila je da bi Francuska trebalo da vraća imigrante preko Sredozemnog mora u zemlje polaska kako bi ih sprečila da se ukrcavaju na opasna putovanja nesigurnim brodovima do evropskih obala.

Kritikujući evropski politiku prema imigrantima, Le Penova je rekla za francuski radio Evropa 1 da bi Francuska trebalo da vraća imigrante nazad u zemlje polaska kako bi "krijumčari znali da se nijedan imigrant neće iskrcati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na (francuske) obale".

Evropski brodovi spasili su iz Sredozemnog mora samo tokom jučerašnjeg dana skoro 3.690 imigranata.

Ona je takođe poručila svom ocu i osnivaču Nacionalnog fronta Žan-Mari Le Penu da on više ne bi trebalo da govori u javnosti u ime te stranke.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.