Marija beži od supruga preljubnika u teretanu

Izvor: Blic, 02.Okt.2014, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija beži od supruga preljubnika u teretanu

Nakon što je otkrila da je muž Aleksandar Srećković vara, sportistkinja se bacila na posao kako ne bi mislila na probleme.

Marija Savić Srećković najviše vremena provodi sa prvakinjom u fitnesu Anom Marijom Žujović, koja je javnosti poznata i kao verenica voditelja Vlade Stanojevića.

- Marija i ja treniramo neometano. Ne pričamo o privatnim problemima jer je i njoj i meni najbitnije takmičenje koje nas očekuje. Naime, za petnaestak dana putujemo u Barselonu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na Evropsko prvenstvo u fitnesu, gde branim titulu. A za mesec i po dana idemo u Las Vegas, gde će se i Marija takmičiti - rekla je za „Blic“ Ana Marija.

Ona kaže da Marija ne dozvoljava da njen posao trpi zbog privatnih problema.

- Marija u svom studiju provodi gotovo ceo dan sa mnom i sa drugim devojkama koje trenira - kaže Ana Marija i dodaje da ne zna ništa o aferi o kojoj se piše danima.

Naime, Marijin suprug Kubura je u vezi sa studentkinjom glume Petrom Radivojević, a ona je za to saznala iz medija kada su objavljene fotografije na kojima se par ljubi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.