Marija Šerifović priznala: Bolesna sam!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović priznala: Bolesna sam!

Marija Šerifović u jednoj emisiji priznala je da pati od toga da sve stvari ima pod kontrolom, kao i da se veoma uznemiri ako joj ne ide sve po planu.

Iako važi za veoma opuštenu osbu, Marija Šerifović u emisiji "Stem 011", izjavila je da ima težak poremećaj, koji ona smatra da je bolest:

- Nisam ja nepoverljiva nego sam malo bolesna. Volim da je sve pod kontrolom i da sve vidim svojim očima - izjavila je pevačica i dodala da njena opsesivno-kompulzivna bolest >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u porastu, a onda je pokazala ožilja na ruci koji je zaradila pred koncert u kombank areni:

- Nešto sam nameštala, vadila sam nešto. Ne znam ni ja šta se desilo, ali ja i danas imam ožiljak od toga. Deset minuta pred početak koncerta išla sam na ušivanje i sa flasterima izašla da pevam. To dovoljno govori o tome koliko je moja opsesivno-kompulsivna bolest u rastu - zaključila je pevačica pred kamerama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.