Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2016, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marić ostaje na čelu Šuma RS

BANJALUKA - Na konkurs za izbor direktora "Šuma RS" stigle su dvije prijave, od kojih je jedna sadašnjeg vršioca dužnosti direktora ovog preduzeća Riste Marića.

U "Šumama" nisu otkrili ko je drugi prijavljeni kandidat, ali su naveli da će Marić ostati na čelu ovog preduzeća.

- Komisija za izbor direktora iduće sedmice obaviće intervjue sa kandidatima, tako da će se do polovine ovog mjeseca znati ko će upravljati "Šumama RS" u iduće četiri godine. Marić >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << najvjerovatnije ostaje u fotelji direktora - naveli su u ovom preduzeću.

Konkurs je raspisan i za izbor pet izvršnih direktora "Šuma RS", a za ove pozicije prijavilo se više od 20 kandidata.

"Šume RS" imaju izvršne direktore za proizvodnju, finansijsko-računovodstvene poslove, plan, analizu i informatiku te za komercijalne poslove, ali i pravne, kadrovske i opšte poslove.

Konkurs za izbor direktora ovog preduzeća raspisan je 10. oktobra i kandidati su imali rok od 15 dana da dostave prijave. Posebni uslovi koje je trebalo da ispune jesu da imaju visoku stručnu spremu šumarskog, ekonomskog ili pravnog smjera i najmanje 240 ECTS bodova, te sedam godina radnog iskustva, od čega pet na rukovodećim pozicijama.

(glassrpske)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.