Manijak kod Sutomora napastvovao dečake iz Beograda

Izvor: Blic, 21.Avg.2012, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manijak kod Sutomora napastvovao dečake iz Beograda

Šesnaestogodišnji Beograđanin zamalo je u Zagrađu kod Sutomora pre nekoliko dana bio žrtva silovanja izopačenog Podgoričanina A. Š. (37). Uspeo je, srećom, da pobegne iz manijakovih kola i prijavi slučaj policiji. Ispostavilo se da je uhapšeni A. Š. i prošle godine napastvovao jednog drugog maloletnika iz Beograda.

Šesnaestogodišnjak je stopirao vraćajući se kući sa plaže, a A. Š. je stao da ga preveze. Ne sluteći šta ga čeka, maloletnik je seo u automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naizgled ljubaznog čoveka. Ovaj je posle nekoliko desetina metara skrenuo s puta, zaustavio automobil i počeo da ga dodiruje po telu, ljubi, pokušavajući da mu strgne odeću.

Dečak je nekako uspeo da se istrgne iz ruku manijaka i da pobegne. Ispričao je roditeljima šta mu se dogodilo, a oni su sa njim odmah pošli u policiju. Ali inspektore je čekao novi šok. Dečak im je, pričajući šta mu se i kako dogodilo, kazao da je i njegov drug iz Beograda prošlog leta, takođe stopirajući u povratku sa plaže, doživeo istovetan susret sa manijakom. I on je uspeo da pobegne, ali je samo njemu ispričao šta mu se dogodilo.

Inspektori očekuju još prijava: Uprava policije

Roditelji dvojice maloletnika iz Beograda imaju vikend-kuće u Zagrađu. Policija je odmah alarmirala i roditelje drugog dečaka, koji je inspektorima ispričao šta mu se dogodilo prošlog leta.

Imajući opis manijaka i automobila koji vozi, inspektori su pojačali kontrole na putevima ne samo u okolini Zagrađa već i u Sutomoru i Baru. Posle nekoliko dana na cesti se pojavilo vozilo iz opisa dvojice dečaka – „smart“, a za volanom je sedeo muškarac identičan opisu koji su dali - visok, našminkan, lepo obučen i ljubazan.

Osumnjičeni je odmah priveden. Dvojica maloletnika iz Beograda u prostorijama policije su ga prepoznala i bez dileme rekla da je to čovek koji ih je seksualno zlostavljao.

Uprava policije juče je saopštila da je Podgoričanin A. Š. uhapšen u Baru zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje. Saslušan je u prisustvu branioca kojeg je angažovao.

U potrazi za žrtvama

Izvori iz istrage kazali su da se sumnja da je A. Š., mimo dvojice Beograđana koji su ga prijavili, na seks pokušao da prisili još dečaka. Zasad nema dokaza, ali se nadaju da će ga prijaviti kada u novinama pročitaju da je uhapšen. Veruje se da je automobilom svakodnevno kružio lokalnim cestama u okolini Bara i Sutomora u potrazi za žrtvama.

Povezane vesti: Plaža u Sutomoru samo za rusku decu Nišlija uhapšen pod sumnjom da je izazvao požar u Sutomoru Dva mladića sa Kosova uhapšena zbog silovanja devojčica Uhapšen italijanski sveštenik zbog pedofilije Pokušao da siluje dve Novosađanke

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.