Malom Dariju, dar od srca

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malom Dariju, dar od srca

Dirnut sudbinom Darija Kostadinovića iz Srpskog Milatovca kod Banjaluke, koji boluje od mišićne distrofije, kao i nemogućnosti njegove porodice da mu omogući pregled u Italiji, Renato Savičić iz Australije, poželeo je da im pomogne. Učinio je to uputivši Kostadinovićima na kućnu adresu prilog od 100 evra.

- Od srca se zahvaljujemo tom dobrom čoveku, što je imao razumevanja i sluha za našu muku. Nažalost, naša borba tek predstoji, jer nam je potrebno čak 3.000 evra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kako bi obojicu sinova odveli na pregled kod italijanskog stručnjaka za Dišenov oblik mišićne distrofije, progresivne bolesti koja obara u kolica. Dali bismo sve na svetu, samo da nam Dario i Stefan ne padnu u postelju, ali nemamo šta, kad smo puka sirotinja. Suprug radi gde i šta stigne, ali to jedva pokriva i najosnovnije potrebe naše višečlane porodice... - poverila je našim novinarima 35-godišnja Slađana, majka Duške (17), Teodore (12), Stefana (8), Daria (6), Sare (3) i jednomesečne Anastazije, dodavši:

- Taman kad smo mislili da će i naša porodica dočekati malo lepše i srećnije dane, zadesila nas je i ova muka. Činjenica je da su lekari od samog Darijevog rođenja budno pratili šta se sa njim dešava, s obzirom na to da je Stefan oboleo od mišićne distrofije, ali tek sada su se pokazali prvi znaci ove bolesti. Istina, preporučeni su mi fizikalni tretmani u Zavodu za rehabilitaciju "Milan Zotović" u Banjaluci, ali bojim se da to neće biti dovoljno da uspori bolest...

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.