Mališić: Ruke u Hercegovačkoj nisu čiste

Izvor: N1 televizija, 28.Maj.2016, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mališić: Ruke u Hercegovačkoj nisu čiste

Urednica nedeljnika NIN Vesna Mališić kae da je povezivanje hapšenja Slobodana Miloševiča sa slučajem rušenja objekata u beogradskoj četvrti Savamala, neverovatno.

Mališić je, gostujući u Dnevniku televizije N1, rekla da je premijer Aleksandar Vučić imao tri i po godine na raspolaganju da istraži sve nedoumice u vezi sa hapšenjem Miloševića koje se dogodilo pre 16 godina.

Povezivanje tog događaja sa hapšenjem Miloševića govori mi o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da ipak nisu čiste ruke vlasti u događajima u Hercegovačkoj. Zbog toga tako krupni događaji koji treba da pokriju, ne samo da se skreće pažnja, nego prosto jedan manir 'vi ste radili još gore stvari pod fantomkama, pa tako mogu i neki ljudi da urade ovo'. Dakle, to je relativizovanje tog događaja i to naravno nema nikakve veze sa onim o čemu premijer voli da govori, a to je uređena država”, ocenjuje Mališić.

Izvor: N1info

Ona se osvrnula i na Skupštinu SNS-a, ocenivši da je u poslednjih nekoliko dana bilo jasno da će se dogoditi promene na potpredsedničkim funkcijama na koje su došli mladi kadrovi. Ona, ipak, dodaje da je Vučić jednoglasnim izborom za predsednika sada dokazao da je neprikosnoven i da se o svemu pita i u svojoj stranci.

Kada je reč o sednici Glavnog odbora DS-a na kojem se raspravljalo o predstoječim stranačkim izborima, Mališić je ocenila da se DS bavi sobom na način koji nije dobar, i da se nije stabilizovala da bi bila opet bitna na političkoj sceni Srbije. Ona ipak dodaje da izbor novog predsednika nije najvažnije pitanje za demokrate i ocenjuje da su po održavanju stranačkih izbora na jesen, mogući novi rascepi u toj stranci.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.