Mali: Prioritet da se Beograd spusti na reke

Izvor: B92, 29.Avg.2015, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Prioritet da se Beograd spusti na reke

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je na otvaranju Karnevala brodova da će prioritet u narednom periodu biti da se Beograd "spusti" na reke.

"Prioritet u narednom periodu biće da ulepšamo promenadu i da krenemo u izgradnju 'Beograda na vodi'. Takođe da u buduće organizujemo veći broj ovakvih i sličnih manifestacija, kako bi smo ugostili što veći broj turista, a stanovnicima Beograda omogućili da više uživaju na obalama Save i Dunava", rekao je Mali, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gradska služba za informisanje.

Gradonačelnik je rekao da je od početka godine zabeleženo 14 odsto više turista nego prošle, a za 22 odsto povećan je broj noćenja.

Jedanaesti "Beogradski karneval brodova" počeo je večeras na Savskom pristaništu pod sloganom "Zabava je na vodi", a tu manifestaciju otvorio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali poručivši da je karneval brodova prilika da se pošalje lepa slika Beograda u svet.

Međutim, iz inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" su saopštili da im je rečna policija na karnevalu oduzela je natpis i privremeno im zabranila vožnju u defileu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Beograd i Beograđani silaze na reke"

Izvor: B92, 30.Avg.2015, 09:38

Gradonačelnik Beograda Siniša istakao je da će prioritet u narednom periodu biti da se Beograd "spusti" na reke i da se krene u izgradnju "Beograda na vodi"..."Prioritet u narednom periodu biće da ulepšamo promenadu i da krenemo u izgradnju 'Beograda na vodi'“, kaže je Mali...Mali je na otvaranju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.