Makedonske službe pratile srpske diplomate

Izvor: RTS, 22.Avg.2017, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Makedonske službe pratile srpske diplomate"

Beogradski dnevni list "Blic", u izdanju od utorka, piše da je ustanovljeno da su obaveštajne službe Makedonije pratile i nezakonito obrađivale srpske diplomate, a u obaveštajno delovanje bile su uključene i strane sile.
"Srpske diplomate su bez ikakvog razloga praćene, a čak je primenjivana i metoda zastrašivanja. Deo pritisaka koji je vršen išao je uz aminovanje stranaca", naveo je izvor Blica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Odmah smo, čim su nam ta saznanje potvrđena, reagovali da zaštitimo naše službenike, preneo je beogradski list reči svog izvora.
Beograd je u nedelju uveče hitno povukao osoblje Ambasade Srbije u Skoplju, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ima dokaza o ofanzivnom obaveštajnom delovanju protiv Srbije u Makedoniji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novo otkriće o "problemu Makedonija"

Izvor: Mondo, 22.Avg.2017

Ustanovljeno je da su obaveštajne službe Makedonije pratile i nezakonito obrađivale srpske diplomate, a u obaveštajno delovanje bile su uključene i strane sile, piše beogradska štampa...Foto: Mondo Skoplje.."Srpske diplomate su bez ikakovog razloga praćene, a čak je primenjivana i metoda zastrašivanja....

Nastavak na Mondo...

"Blic": Makedonske službe pratile srpske diplomate

Izvor: Vesti-online.com, 22.Avg.2017

Ustanovljeno je da su obaveštajne službe Makedonije pratile i nezakonito obrađivale srpske diplomate, piše "Blic"...Taj list navodi da su u obaveštajno delovanje protiv Srbije bile su uključene i strane sile..."Srpske diplomate su bez ikakovog razloga praćene, a čak je primenjivana i metoda zastrašivanja....

Nastavak na Vesti-online.com...

BLIC SAZNAJE Makedonski obaveštajci NEZAKONITO obrađivali srpske diplomate, čak ih i ZASTRAŠIVALI

Izvor: Blic, 22.Avg.2017

U obaveštajno delovanje protiv Srbije u Makedoniji, zbog čega je povučeno osoblje naše tamošnje ambasade, bile su uključene i strane sile, saznaje "Blic"...- Ustanovljeno je da su obaveštajne služba Makedonije pratile i nezakonito obrađivale srpske diplomate. Srpske diplomate su bez ikakvog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.