Majke odlučile da zanoće ispred Vlade Crne Gore

Izvor: Telegraf.rs, 16.Feb.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majke odlučile da zanoće ispred Vlade Crne Gore

Majke iz svih krajeva Crne Gore, koje od prepodnevnih sati protestuju ispred zgrade vlade, nezadovoljne odlukom o smanjenju nadoknada za one koje imaju troje i više dece, odlučile su da noć provedu u protestu.

Oko zgrade vlade i okolnim ulicama je prisutan veliki broj pripadnika policije, kojima majke aplaudiraju uz povike “To su naši sinovi”, javio je izveštač Tanjuga sa lica mesta.

Organizatori skupa zamolili su majke koje su bolesne ili starije da odu svojim kućama >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pa da se vrate sutra.

Foto: Tanjug/Vlada Republike Crne Gore/ Duško Miljanić

- Majke koje misle da neće izdržati, neka idu kući, niko im neće zameriti - kazala je Željka Savković, nakon što se jedna od učesnica protesta onesvestila.

One insistiraju da ih primi premijer Duško Marković lično ili bar bivša ministarka Zorica Kovačević.

- Čekamo da nam se Duško Marković u sedam ujutro obrati - poručila je Savković.

Foto: AP/Darko Vojinovic

Jedna od učesnica protesta se onesvestila.

Policajcima koji obezbeđuju u vladu stiglo je pojačanje. Sada, osim regularne policije, vrata Vlade čuva nekoliko desetina specijalaca sa šlemovima.

- Svaki policajac koji iza nas stoji je nečiji sin i oni neće dozvoliti da noćas bilo ko bude povređen - rekla je Savković.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CG: Majke će prenoćiti ispred vlade, stigli specijalci

Izvor: B92, 16.Feb.2017

Podgorica -- Majke iz svih krajeva Crne Gore, koje od prepodnevnih sati protestuju ispred zgrade vlade, odlučile su da noć provedu u protestu...One su nezadovoljne odlukom o smanjenju nadoknada za one koje imaju troje i više dece...Oko zgrade vlade i u okolnim ulicama je prisutan veliki broj pripadnika...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.