Majka i sin u istom kovčegu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2014, 03:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka i sin u istom kovčegu

Bjanka (31) i Džud O'Brajen, majka i sin ubijeni u eksploziji prodavnice u sidnejskom Rozelu, zajedno su sahranjeni posle službe kojoj su prisustvovale stotine ljudi, između ostalih i počasni kordon policajaca koji su pokušali da dopru do njih ispod ruševina.

Bjanka (31) i Džud O'Brajen, ubijeni u eksploziji prodavnice u sidnejskom Rozelu, zajedno su sahranjeni (Foto: Ilustracija)

 

Suprug i otac Džon O'Brajen kazao je pred punom crkvom u Rozelu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je izgubljen bez svoje žene koja je bila sve za njega i bez svog dečaka koji mu je davao smisao životu. O'Brajen je objasnio da su detektivi Bjanku i 11-mesečno dete pronašli zajedno ispod ruševina njihovog stana, posle eksplozije 4. septembra.

- Nikada ga nije ostavila. Nije bilo srećnijeg mesta za Džuda. Nema ništa što je želeo više nego da bude sa svojom mamom.

Ove srede, tela Bjanke O'Brajen (Keremelevski) i njenog sina ostala su zajedno - sahranjena u jednom, belom kovčegu. U crkvi Svetog Josipa nije bilo dovoljno mesta i mnogi su stajali na stepeništu.

Velika grupa policija područja Lajkhardt, kao i vatrogasaca, bila je na sahrani i formirali su počasnu stražu dok je kovčeg napuštao crkvu. Bjankin otac Bil jecao je i okupljenima kazao da nema reči da se opišu kako se familija oseća. Bjanka je bila voljena kći, sestra i majka i Džud se uvek smejao. Njegovo jedino pitanje jeste:

"Zašto?"

Policija vodi istragu o eksploziji koja se dogodila u prodavnici namirnica ispod stana O'Brajenovih. Muž i otac nije bio kod kuće, jer je sat pre otišao na posao. U eksploziji je poginuo i 30-godišnji Kris Nobl.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.