Majka Tamare Djuric ocajna zbog cerkinog zdravstvenog stanja evo sta kaze o njenim operacijama

Izvor: medio.rs, 21.Apr.2017, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka Tamare Djuric ocajna zbog cerkinog zdravstvenog stanja evo sta kaze o njenim operacijama

Nakon što joj se izlio silikon koji je imala u zadnjici, Tamara je hospitalizovana na VMA, a njena majka Vesna teško se nosi sa ćerkinom situacijom

Tamara Đurić hospitalizovana je na VMA, nakon što joj se izlio silikon koji je nedavno ugradila na jednoj privatnoj klinici.Čitavo Tamarino okruženje zabrinuto je zbog njenog stanja, a situacija je kulminirala sinoć kada se pojavila inormacija da je Tamara preminula.

Foto: Instagram/tamarasstar89

U telefonskom >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << razgovoru za Telegraf Tamara je rekla da je živa i da ne zna kome je moglo da padne na pamet da izmisli tako nešto. I njena porodica teško podnosi Tamarino zdravstveno stanje, čemu svedoče reči Tamarine majke Vesne.

Kako nam je ljubazno rekla Vesna Đurić, teško podnosi Tamarino stanje što mogu da razumeju samo žene koje su majke.

– Ja nikakve intervjue ne dajem, izvlače se reči iz konteksta… Šta mislite kako mi je? Jeste li vi majka? – rekla je Vesna na početku razgovora.

Foto: Instagram/tamarastar89

Na pitanje da li će se potruditi da Tamari zabrani da ubuduće stavlja silikone, Vesna je rekla:

- Nek je ona živa i zdrava, pa kako odluči sama. Ona nije mala – objasnila je gopođa Đurić koja se trenutno nalazi u Smederevskoj Palanci.

(Telegraf.rs)

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.