Majka Ivane Bodrožić: Mitrović i moja ćerka bili su u velikoj ljubavi!

Izvor: Press, 22.Dec.2014, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka Ivane Bodrožić: Mitrović i moja ćerka bili su u velikoj ljubavi!

Pošto je ona Mitroviću mnogo značila, on i ja zajedno radimo na tome da se što pre otkrije Ivin ubica.
Među njima je postojala velika ljubav, kakvu u životu nisam videla, rekla je majka Ivane Bodrožić.  
Najviše me boli što ne znam da li je Iva patila u poslednjim trenucima života. Kad bi ranije dobila običnu temperaturu, zvala bi me da dođem i pomognem joj, kaže u ispovesti za Kurir Nada Bodrožić, majke Ivane Bakić Bodrožić, koja je 11. decembra nađena mrtva u sobi 326 hotela „Hajat“, u Beogradu, piše Kurir.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ISPOVEST MAJKE: Mitrović i moja ćerka bili su u velikoj ljubavi!

Izvor: NaDlanu.com, 22.Dec.2014

Najviše me boli što ne znam da li je Iva patila u poslednjim trenucima života. Kad bi ranije dobila običnu temperaturu, zvala bi me da dođem i pomognem joj, kaže u ispovesti za Kurir Nada Bodrožić, majke Ivane Bakić Bodrožić, koja je 11. decembra nađena mrtva u sobi 326 hotela „Hajat“,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.