Magla ih sa Konstantina preusmerila na Teslu

Izvor: Press, 23.Jan.2017, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magla ih sa "Konstantina" preusmerila na "Teslu"

Zbog magle na području grada Niša, avioni iz Malmea i Bazela su, umesto na Aerodrom "Konstantin Veliki", sleteli u nedelju uveče na beogradski aerodrom.
Foto:B92.net
Kako je saopštilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, svi jutarnji letovi sa Aerodroma “Nikola Tesla” Beograd su realizovani prema planiranom redu letenja, bez otkazivanja.
Dežurne službe beogradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << aerodroma obezbedile su nesmetano i bezbedno odvijanje avio-saobraćaja. 

Uređaji i sistemi SMATSA u punom su operativnom radu, a sve usluge u vazdušnoj plovidbi pružaju se neometano. 

Na rekama i dalje važi obustava saobraćaja, a zabrana za šlepere i kamione na određenim putnim pravcima. 

Železnički saobraćaj na mreži pruga čiji je upravljač "Infrastruktura železnice Srbije" a.d. funkcioniše redovno, bez poremećaja i nema značajnih smetnji u funkcionisanju koje su uzrokovane nepovoljnim vremenskim uslovima (niske spoljne temperature, snežne padavine, jak vetar, smanjenja vidljivopst i sl.). 

Nema poteškoća ni u odvijanju robnog železničkog saobraćaja. 

Na rekama Tisi, Savi i Dunavu obustavljen je i dalje saobraćaj. 

Proglašena je redovna odbrana od leda na Dunavu, na Savi, a vanredna odbrana od leda na Dunavu kod Golupca, Velikog Gradišta, Kostolca, Smedereva, Pančevo, Beograd, Novi Sad i na celom toku Tise.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.