Mačado pokazao srednji prst navijačima i dobio otkaz

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jul.2015, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačado pokazao srednji prst navijačima i dobio otkaz

Igrač “Dinama”, Paolo Mačado nije mogao da izdrži zvižduke sa tribina, nakon izlaska iz igre, pa je navijačima pokazao srednji prst.

Igrač je dobio crveni karton, a Zoran Mamić, trener ovog kluba je rekao da mu je ovaj gest “bilo poslednje što je uradio u "modrom" dresu”.

Čitav meč kvalifikacija za Ligu šampiona, u kom je “Dinamo” protiv norveškog “Moldea” na Maksimiru igrao neriješeno (1:1) je ostao u sijenci incidenta koji se dogodio u 65. minutu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Zbog srednjeg prsta leti iz Dinama?

Izvor: Mondo, 29.Jul.2015

Fudbaler zagrebačkog Dinama Paulo Maćado pokazao srednji prst navijačima kada je izlazio iz igre u meču kvalifikacija za Ligu šampiona. Gazda Dinama: "Ako jeste pokazao prste - leteće!"...Foto: YouTube/screenshot..Zagrebački Dinamo je na ivici eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Molde...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.