MUŽEVI, SPREMITE SE ZA ZETOVIJADU: Prijepolje u subotu bira najboljeg zeta!

Izvor: Kurir, 31.Jul.2015, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUŽEVI, SPREMITE SE ZA ZETOVIJADU: Prijepolje u subotu bira najboljeg zeta!

Među naj zetovima Prijepolja su mnoge javne ličnosti, umetnici, privrednici, sportisti, među kojima su i pokojni Petar Lubarda, Milutin Mišić i Petar Kralj

PRIJEPOLJE - U Prijepolju su počeli jedanaesti "Limski darovi", manifestacija koja je poznata po izboru "najboljeg zeta godine".

Kulminacija ove turističko-zabavne manifestacije je sutra kada će biti izabran najbolji supružnik neke od oko 2.000 Prijepoljki koje su se udale "na stranu", odnosno van mesta rođenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Titulu "naj prijepoljskog zeta" poneli su poznati biznismeni, glumci, sportisti i poznate ličnosti.

Među titularima su najbrojniji Srbi, Bosanci i Crnogorci, ali priznanjem "naj prijepoljskog zeta" mogu se pohvaliti i državljani Italije, Norveške, Švedske, SAD, Nemačke, Francuske i Švajcarske.

Među "naj zetovima Prijepolja" su mnoge javne ličnosti, umetnici, privrednici, sportisti, među kojima su i pokojni Petar Lubarda, Milutin Mišić i Petar Kralj. U okviru "Limskih darova" biće otvorene i dve izložbe. Na manifestaciji gostima će biti predstavljen planinski doručak kao deo projekta Turističke organizacije Prijepolja i Regionalne razvojne agencije "Zlatibor" iz Užica.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Prijepolje jedanaesti put bira najboljeg zeta

Izvor: SandzakPress.net, 01.Avg.2015, 15:11

Prijepolje – Koktelom dobrodošlice, koji već godinаmа orgаnizuje preduzeće Emilio Šteher, u Prijepolju su počeli jedanaesti “Limski darovi”, manifestacija koja je poznata po izboru “najboljeg zeta godine”. Kulminacija ove turističko-zabavne manifestacije je sutra kada će biti izabran...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.