MURINJO: Šampionat je sjajno kreiran

Izvor: Kurir, 20.Apr.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MURINJO: Šampionat je sjajno kreiran

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo nije odgovarao na pitanja novinara posle poraza od Sanderlenda u 35. kolu Premijer lige, ali je u kratkoj izjavi izneo svoje mišljenje o suđenju

LONDON – Menadžer Čelsija Žoze Murinjo pretrpeo je prvi poraz na "Stamford Bridžu" u Premijer Ligi.

U 78. utakmici na domaćem terenu pod vođstvom Murinja Čelsi je poražen od Sanderlenda sa 2:1.

Gosti su do pobede došli u završnici meča, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << diskutabilnog penala koji je dosudio arbiter Majk Din na asistenciju svog pomoćnika.

Murinjo je posle meča bio veoma kratak.

elim da istaknem samo četiri stvari. Žao mi je ako mi postavite još pitanja, ali ponoviću samo ove četiri stvari. Želim da čestitam mojim igračima, dali su sve od sebe. Želim da čestitam Sanderlenu. Želim da čestitam sudiji Majku Dinu na fantastično odrađenom poslu. Želim da čestitam i Majku Rajliju (glavni čovek za suđenje Premijer ligi) jer je ove sezone uradio sjajan posao što se tiče kreiranja šampionata. Čestitam im svima, nemam šta više da kažem", rekao je Murinjo po završetku meča.

Čelsi se ovim porazom najverovatnije oprostio od titule.

Portugalac je ostao dosledan i na konferenciji za novinare.

"Neću odgovarati na vaša pitanja. Žao mi je. U ove četiri stavke rekao sam sve što sam želeo", ponovio je Murinjo.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.