MUP: Požar na vozilu novinara Emila Karamatića najvjerovatnije podmetnut

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Požar na vozilu novinara Emila Karamatića najvjerovatnije podmetnut

MOSTAR - Postoji osnovana sumnja da je požar na vozilu novinara Emila Karamatića, koje je zapaljeno prethodne noći ispred njegove kuće u Višićima kod Čapljine, podmetnut, saznaje se jutros u MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK).

Kako je kazao portparol kantonalnog MUP-a Ljudevit Marić, policija je dobila dojavu oko jedan sat iza ponoći da je došlo do požara na privatnom automobilu marke "peugeot 206" ispred porodične kuće Emila Karamatića, nakon čega su >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na lice mjesta izašli policija i vatrogasci koji su ugasili požar.

"U jutarnjim satima izvršen je očevid te su pronađeni određeni predmeti za koje postoji osnovana sumnja da su korišteni u izazivanju požara. Zbog interesa istrage ne možemo govoriti o detaljima", dodao je Marić.

Vezana vijest: Novinaru BH radija zapalili auto ispred kuće

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Zapaljen automobil novinara BHRT

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Okt.2015

Za sada nepoznati počinioci zapalili suautomobil novinara Bosanskohercegovačke radio-televcizije (BHRT) Emila Karamatića, koji je bio parkiran ispred porodične kuće u mjestu Višići kod Čapljine, potvrdila je policija Hercegovačko-neretvanskog kantona...Iz BHRT-a ocenjuju da je njihov radnik...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.