MUNJE I GROMOVI: Snažno nevreme protutnjalo Srbijom!

Izvor: Kurir, 28.Jul.2014, 03:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUNJE I GROMOVI: Snažno nevreme protutnjalo Srbijom!

Jaka kiša i nevreme praćeno grmljavinom zahvatilo je Beograd, Niš, Sombor i još nekoliko gradova širom Srbije. Osim poplavljenih ulica pojedini delovi Niša ostali su bez struje

I večeras, snažno nevreme protutnjalo je širom Srbije. Grmljavina i pljusak u više gradova Srbije. Zbog nevremena u Beogradu i jake kiše koja je padala više od pola sata, neke raskrsnice i ulice su bile blokirane zbog velike količine vode, ali se situacija normalizuje kako se voda polako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << povlači.

U Nišu je, za nešto više od tri sata uz jaku grmljavinu palo je 58 litara kiše po metru kvadratnom, podaci su sa Hidrometeorološke stanice u niškoj tvrđavi, javlja dopisnik RTS-a.

Protivgradna odbrana dejstvovala je na područjima Merošine, Doljevca, Gadžinog Hana i Niša. Centralne gradske ulice su poplavljene što je u Nišu postalo uobičajeno posle velikih padavina.

Najkritičnije je bilo na Bulevaru 12. februar dok su ekipe vodovoda izvlačile vodu kod nadvožnjaka nedaleko od hale Čair a voda je prodrla i u podzemni prolaz u centru grada. Pojedini delovi Niša ostali su bez struje.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.