MOS: Vojni osiguranici neće imati nove zdravstvene kartice

Izvor: Press, 25.Okt.2016, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOS: Vojni osiguranici neće imati nove zdravstvene kartice

Izrada kartica zdravstvenog osiguranja koje sprovodi Republički fond za zdravstveno osiguranje za civilne osiguranike, ne odnosi se na vojne osiguranike.
Foto:B92.net
To je saopšteno iz Ministarstva odbrane Srbije.
Fond za socijalno osiguranje vojnih osiguranika obaveštava vojne osiguranike da neće biti zamene zdravstvenih knjižica u dogledno vreme. 

Kako je navedeno, u zdravstvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ustanovama iz Plana mreže Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, vojni osiguranici pri prijemu pokazuju samo propisno overenu zdravstvenu knjižicu kao jedini validan dokument. 

Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu Srbije najavilo je ranije da će građani koji do sada nisu podneli zahtev za zamenu stare zdravstvene knjižice za elektronsku od sredine novembra to moći da urade preko interneta, na portalu eUprava.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.