MONSTRUMI: Staricu silovali motkom, pocepali joj jetru i pluća!

Izvor: Kurir, 26.Nov.2014, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUMI: Staricu silovali motkom, pocepali joj jetru i pluća!

Zverski: Nikola Stojkov (19) i Jovan Stojkov Mojić (18) satima mučili, tukli, silovali i na kraju brutalno ubili nepokretnu Anđelku Azuicki (88)

ZRENJANIN - Nikola Stojkov (19) i Jovan Stojkov Mojić (18), obojica iz Novog Bečeja, uhapšeni su zbog sumnje da su u noći između 20. i 21. novembra mučili, silovali i brutalno ubili Anđelku Azuicki (88) u njenoj kući u tom gradu.

Dvojica manijaka satima su se iživljavali nad bespomoćnom staricom, a zlostavljali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su je i drškom od metle!

Ubičin brat od tetke

NE ZNAM ŠTA IM JE BILO U GLAVI

Dalibor Milićev (23), Jovanov brat od tetke, ne može da veruje šta su uradili.

- Jovan i ja smo rođaci, a dobro poznajem i Nikolu. Oni nisu u rodbinskim odnosima, samo su dobri drugovi. Sigurno su bili pijani kad su bili u stanju da tako nešto urade. Nikola i Jovan to pri zdravoj pameti nikad ne bi uradili - kaže Dalibor.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Staricu-silovali-motkom-pocepali-joj-jetru-i-pluca

Izvor: medio.rs, 26.Nov.2014

Zverski: Nikola Stojkov (19) i Jovan Stojkov Mojić (18) satima mučili, tukli, silovali i na kraju brutalno ubili nepokretnu Anđelku Azuicki (88)...ZRENJANIN - Nikola Stojkov (19) i Jovan Stojkov Mojić (18), obojica iz Novog Bečeja, uhapšeni su zbog sumnje da su u noći između 20. i 21. novembra...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.