MONSTRUM UNAKAZIO MIRELU: Lepa konobarica ubijena sa 50 uboda, ubica koristio 5 noževa!

Izvor: Kurir, 29.Maj.2015, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUM UNAKAZIO MIRELU: Lepa konobarica ubijena sa 50 uboda, ubica koristio 5 noževa!

BEČ - Optužnica protiv 20-godišnjeg Aleksandra I. iz Salcburga, osumnjičenog za ubistvo Mirele B. (20), poreklom iz BiH, otkrila je šokantne detalje ovog monstruoznog čina koji je imao i elemente kanibalizma za koji je mladić iz Zalfeldena osumnjičen.

Optužnica sadrži 16 strana na kojima se detaljno opisuje kako je Aleksandar I., poreklom Rus, u oktobru prošle godine na najbrutalniji način ubio svoju devojku Mirelu, rodom iz BIH.

On je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kako austrijski mediji navode, lepu konobaricu, posle još jedne u nizu svađa, kobnog dana pozvao u svoj stan. Tamo ju je, kako stoji u optužnici, odmah napao i kuhinjskim nožem ubo u grudi, vrat, leđa i srce.

Potom ju je odvukao u kupatilo i nastavio dalje svoj krvavi pir. Mirela je zadobila 50 uboda, od čega je jedanaest bilo u srce.  Aleksandar I. je, na zaprepašćenje policije, koristio 5 noževa, a neki su imali oštricu i 40 cm dugu.

Mirelu je pronašla njegova majka i u tom momentu u njenom telu još uvek se nalazio jedan nož. U optužnici stoji još jedan detalj. Aleksandar je osumnjičen da je u svom kanibalističkom napadu nameravao da unakazi telo žrtve.

O datumu suđenja se još uvek odlučuje. Ako bude osuđen, preti mu 20 godina zatvora. Kako je ORF ranije naveo, razlog ubistva nije ljubomora kako je isprava navedeno, već okultni ritual.

Iako je ubica tokom policijskog saslušanja izjavio da je morao da ubije Mirelu, jer ga je prevarila, ORF je nedavno naveo da je na telu ubijene nožem bio urezan jedan okultni simbol.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.