MOLILI SMO GA DA PRESPAVA KOD NAS Motoristi se oprostili od jednog a sada i od drugog kolege

Izvor: medio.rs, 24.Avg.2016, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOLILI SMO GA DA PRESPAVA KOD NAS Motoristi se oprostili od jednog a sada i od drugog kolege

- Svi smo ga molili da ostane i prespava i ne vozi sam do Kavadarca. Dao sam mu mesto u šatoru i vreću za spavanje, samo da ne ide u gluvo doba noći. Dvoumio se, ali nismo uspeli da ga ubedimo da ostane sa nama - priča Đorđe Abrašev, koji je Kostu poznavao desetak godina

.

Prebirajući po mislima, Đorđe Abrašev, motordžija iz Velesa, priseća se poslednih časova provedenih sa njihovim drugom Kostom Stojanovim.

– Zajedno smo u subotu bili na skupu >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i zabavi motordžija “Potfat” u Strumici. Bilo nam je predivno. Pričao mi je da ima devojku sa kojom je tri godine. Svi smo ga molili da ostane i prespava i ne vozi sam do Kavadarca. Dao sam mu mesto u šatoru i vreću za spavanje, samo da ne ide u gluvo doba noći. Dvoumio se, ali nismo uspeli da ga ubedimo da ostane sa nama – priča Đorđe Abrašev, koji je Kostu poznavao desetak godina.

Kada je te neći njihov prijatelj otišao, nekoliko sati kasnije među motordžijama se pronela vest da nije stigao kući u Kavadarce. Motordžije su se organizovale preko socijalnih mreža i krenuli u potragu za njim. Skoro deset sati, više od stotinu automobila i motordžija je sa baterijskim lampama pretraživalo teren od Udova do Demir Kapije, od Strumice do Valandova i od Negotina do Strumice, ali bezuspešno.

Njegovo beživotno telo tek ujutro je pronašla policija.

– Izgubio sam dragog druga, prijatelja, brata. Bio je prekrasna osoba. Nismo mnogo popili na skupu motordžija. Onako, umereno. Nekoliko puta se dvoumio da li da ostane, ili da ode. Ušao sam u šator i rekao mu da legne da se odmori. Odgovorio mi je “posedeću još malo”. Nakon toga je izašao i otišao sam u noć – priseća se Abrašev.

Neodlučnost mladog Koste Stojanova koštala ga je života.

(D.J.)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.