MODNA IKONA: Tejlor Svift najlepše obučena zvezda!

Izvor: Kurir, 17.Sep.2014, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MODNA IKONA: Tejlor Svift najlepše obučena zvezda!

Mlada pevačica je svoj stil odevanja opisala kao ženstven, izdužen i u stalnom menjanju

NJUJORK - Pop zvezda Tejlor Svift proglašena je za najbolje obučenu poznatu ličnost godine u izboru magazina Pipl. Mlada pevačica, koja je prihvatila seksipilniji imidž na crvenom tepihu, našla se na vrhu liste od 10 ikona stila, među kojima su i Lupita Nijongo, Dženifer Lopez, Rijana, Ema Stoun i Ema Votson.

Poslednje, 10. mesto, dele dve zvezde u usponu - Kloi Grejs >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Morec i Kirnan Šipka. Svift (24) je svoj stil odevanja opisala kao "ženstven, izdužen i u stalnom menjanju".

Prošle godine ovu laskavu titula dobila je zvezda serije "Skandal" Keri Vošington, koje ovog puta nema na spisku. Pipl je izabrao i najbolje obučene parove, a to su muzičar Džon Ledžend i manekanka Krisi Tigen, kantri zvezde Blejk Šelton i Miranda Lambert i voditelj Set Mejers i njegova supruga Aleksi Aše.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

(FOTO) KRALJICA STILA: Ona je najlepše obučena poznata dama na planeti!

Izvor: Press, 17.Sep.2014

Mlada pevačica, koja je prihvatila seksipilniji imidž na crvenom tepihu, našla se na vrhu liste od 10 ikona stila, među kojima su i Lupita Nijong''o, Dženifer Lopez, Rijana, Ema Stoun i Ema Votson. ..Poslednje, 10. mesto, dele dve zvezde u usponu - Kloi Grejs Morec i Kirnan Šipka.. Kako prenosi...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.