MODA SAČUVAJ BOŽE: Kad su se muškarci oblačili kao muškarci!

Izvor: Kurir, 21.Nov.2014, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MODA SAČUVAJ BOŽE: Kad su se muškarci oblačili kao muškarci!

Garderoba iz vremena 90-ih je sve traženija kod današnje omladine sa normalnim nivoom testosterona

Moda se sa godinama menja, sve je više odevnih predmeta koje nose i muškarci i žene. „Stara garda“ ne gleda blagonaklono na ovo brisanje modnih granica između polova. Međutim, ovo nije tekst o sadašnjoj modi već o vremenu kada su se muškarci oblačili kao muškarci, a žene kao žene.

Fejsbuk stranica „Dizel mania“ okuplja poštovaoce 90-ih. Administratori >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ove stranice pohvalili su se navećom kolekcijom trenerki iz tog perioda.

Kako se saznaje, garderoba iz vremena 90-ih je sve traženija kod današnje omladine sa normalnim nivoom testosterona koje ne zadovoljavaju novi uniseks trendovi. To je pokazao i nedavno održani festival 90-ih u beogradaskoj „Areni“ koji je okupio pozamašan broj „neodizelaša“.

Takođe, vlasnici ovakvih kolekcija sve su traženiji od strane raznih produkcija kako bi iznajmili svoju garderobu za snimanje filmova, serija i emisija.

Moda se vremenom menja, ali neki trendovi se vraćaju. Ostaje da se vidi da li će dizelaši ponovo zagospodariti srpskim ulicama.

(Pravda)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.