MLADENOVAC: Ubio pešaka i pobegao!

Izvor: Press, 17.Dec.2014, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADENOVAC: Ubio pešaka i pobegao!

Na putu Mladenovac-Smederevska Palanka poginuo je pešak. Vozač pobegao!
Nesreća se dogodila kod Kusatka oko 18.20 sati, a poginuo je pešak Dejan Luković (37). Na njega je naleteo neidentifikovani vozač koji je pobegao sa mesta nesreće.


Na lice mesta je stigla Hitna pomoć i policija koji su mogli samo da konstatuju smrt. Na putu, nedaleko od tela nastradalog, ostala je registarska tablica BG 670-LN, za koju se pretpostavlja da je pala sa automobila kojim je usmrćen Dejan Luković.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladenovac: Žena ubila pešaka i pobegla!

Izvor: Mondo, 17.Dec.2014

Na putu Mladenovac-Smederevska Palanka poginuo je pešak. Osumnjičena je Lj. G. (45) koja je pobegla sa mesta nesreće, ali je policija nakon kraće potrage našla i uhapsila...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Nesreća se dogodila kod Kusatka oko 18.20 sati, a poginuo je pešak Dejan Luković...

Nastavak na Mondo...

Automobilom usmrtila pešaka i pobegla sa mesta nesreće

Izvor: Radio 021, 17.Dec.2014

Lj. G. (45) iz okoline Mladenovca uhapšena je pod sumnjom da je večeras oko 18:30 sati kolima udarila pešaka Dejana Lukovića (37) iz Kusatka na putu Mladenovac-Smederevska Palanka i pobegla sa mesta nesreće...Osumnjičena je pobegla sa mesta nesreće, ali je policija nakon kraće potrage našla...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.