MITROVIĆ SREĆAN ZBOG GOLA: Smršao sam tri kilograma, moram da skinem još dva

Izvor: Kurir, 30.Okt.2014, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MITROVIĆ SREĆAN ZBOG GOLA: Smršao sam tri kilograma, moram da skinem još dva

Nije mi bitno na koji način postižem golove, samo da lopta uđe u gol. Mnogo bitnije mi je što je ekipa ostvarila pobedu, jer nam je zaista bio potreban dobar rezultat, izjavio je Aleksandar Mitrović

BRISEL - Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović nije krio zadovoljstvo posle novog gola u dresu Anderlehta.

Anderleht je savladao su ekipu Kortrijka sa 2:3 u meču 13. kola belgijskog šampionata, a Mitrović je pogotkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u 60. minutu vratio samopouzdanje.

"Dao sam gol kao Inzagi. Nije mi bitno na koji način postižem golove, samo da lopta uđe u gol. Mnogo bitnije mi je što je ekipa ostvarila pobedu, jer nam je zaista bio potreban dobar rezultat", rekao je Mitrović.

Srpski napadač je istakao da je u proteklom periodu, u trenutku kada se suočio sa oštrim kritikama javnosti, imao veliku podršku svih u klubu.

"Razmišljao sam o onome što sam pročitao o meni prethodnih nedelja. Mediji su zaista bili žestoki sa kritikama. Nije mi bilo lako, ali imao sam podršku svih u klubu. Posebno trenera. Svaki dan je pričao sa mnom. Potpuno razumem njegovu odluku da me stavi na klupu u prethodnim mečevima, jer je video šta se dešava i da sam pod velikim pritiskom. Bio sam svestan da nisam odigrao dobro prvo poluvreme, ali me je trener ipak ostavio na terenu. On uvek veruje u mene", rekao je Mitrović.

Srpski fudbaler je istakao da još uvek rešava probleme sa viškom kilograma, ali da je na pravom putu.

"Bolje sam fizički pripremljen nego što sam bio pre nekoliko nedelja. Trenirao sam više nego inače i taj naporan rad se isplatio. Smršao sam tri kilograma, ostalo je da skinem još dva. Ali uspeću i u tome. Na dobrom sam putu. Posle svakog treninga ostajem da dodatno treniram, vežbam šuteve, radim sa dvojicom kondicionih stručnjaka", rekao je Aleksandar Mitrović.

Duel sa Kortrijkom obeležio je i jedan incident, pošto je golman domaćeg tima Daren Kit namerno šutnuo Mitrovića dok je ležao na zamelji.

"Naučio sam da ostanem miran u tim situacijama... Mislim da sam ispravno postupio", dodao je Mitrović.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MITROVIĆ NE KRIJE ZADOVOLJSTVO: Nije važno na koji način postižem golove, samo da lopta uđe u gol!

Izvor: Press, 30.Okt.2014

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović nije krio zadovoljstvo posle novog gola u dresu Anderlehta. . Anderleht je savladao su ekipu Kortrijka sa 2:3 u meču 13. kola belgijskog šampionata, a Mitrović je...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.