MISTERIJA: HOLANDSKI PILOT BOINGA 747 Ispod je trebao biti okean, ništa jezivije nisam video

Izvor: Kurir, 26.Avg.2014, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIJA: HOLANDSKI PILOT BOINGA 747 Ispod je trebao biti okean, ništa jezivije nisam video

Pilot i kopilot koji su upravljali putničkim "boingom 747" na letu od Hong Konga prema Enkoridžu na Aljasci pre nekoliko dana su iz kokpita snimili neverovatan prizor. Reč je o misterioznoj narandžastoj i crvenoj svetlosti koja je blještala s površine Tihog okeana, južno od ruskog poluostrva Kamčatke.

Objašnjenja za ovu krajnje zapanjujuću pojavu zasad nema, ali uz hrpu teorija zavere, najčešće se spominje mogućnost erupcije golemog podmorskog vulkana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Holandski pilot JPC van Hajst kaže da su na prizor naišli nekih pet sati nakon poletanja, pola puta do Enkoridža. Prvo su uočili nešto nalik munji, a 20-ak minuta kasnije sve je počelo da svetli crveno i narančasto.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Misteriozna narandžasta svetlost iznad Pacifika (FOTO)

Izvor: Blic, 27.Avg.2014, 12:09

Pilot i kopilot “boinga 747-8” na letu od Hongkonga do Ankoridža (Aljaska) zapanjili su se kada su ugledali misterioznu narandžastu i crvenu svetlost iznad Pacifika, južno od ruskog poluostrva Kamčatka...Iako do sada nije dato zvanično objašnjenje za ovu neobičnu pojavu, pretpostavlja se da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.