MILICA: Kovačevići su super momci, a Saša je uvek tu za mene!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2014, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILICA: Kovačevići su super momci, a Saša je uvek tu za mene!

Što se tiče Kovačevića, ja sam sa njima u super odnosima. Čujemo se stalno i oni su super momci i puno ih cenim, kaže Milica

Popularnu pevačicu Milicu Todorović nedavno smo sreli na jednoj proslavi "Grand produkcije".

Zvezda Granda je nedavno počela da pohađa časove klavira, a proverili smo da li je ta informacija tačna.

"Krenula sam na časove klavira da bih se podsetila. Svirala sam klavir u srednjoj muzičkoj školi, ali sam dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << toga zaboravila. Kupila sam klavir i sada sviruckam po ceo dan za svoju dušu", rekla je Milica.

Pošto pojedine njene kolege koje znaju da sviraju čak i sami nastupaju bez muzičara, zanimalo nas je da li i Milica želi da krene tim stopama i da na svojim tezgama uzima ceo honorar, odnosno i da svira i da peva.

"Na časove sam krenula isključivo zbog sebe jer je lepo da se čovek kroz život stalno nadograđuje. Nemam nameru da otimam hleb muzičarima i poručujem im da nema razloga da strahuju zbog mene", objasnila je poznata Kruševljanka.

Na pomenutu proslavu na kojoj smo je sreli, Milica je došla s kolegom, pop pevačem Sašom Kovačevićem sa čijim rođenim bratom Radetom jer ranije bila u vezi. Todorovićeva tvrdi da je ostala u prijateljskim odnosima s Kovačevićima i posle raskida s Radetom.

"Što se tiče Kovačevića, ja sam sa njima u super odnosima kao što ste mogli i da primetite. Čujemo se stalno i oni su super momci i puno ih cenim. Saša je uvek bio tu za mene šta god da mi je trebalo", izjavila je Milica na kraju razgovora.

(Puls)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.