METAK U SRCE: Ubio drugog vozača zbog 1.000 dinara!

Izvor: Kurir, 01.Okt.2014, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

METAK U SRCE: Ubio drugog vozača zbog 1.000 dinara!

Metak koji je ispalio Srđan Aleksić iz svog tetejca nije ni napravio izlaznu ranu, nego se zadržaou telu žrtve, rasporivši srce icdeo gorudnog koša zbog štete na vozilima, a koju su saobraćajci procenili na manje od 1.000 dinara jer je bio ogreban samo zadnji deo branika

VRANJE - Srđan Aleksić (44) iz Žitorađa kod Vladičinog Hana u sredu oko 11:30 pištoljem je ubio Ljubišu Nikolića (53) iz sela Oraovica kod Grdelice nakon kratke svađe posle saobraćajnog udesa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Nikolić je upravljajući vozilom "reno klio", francuskih registracija, udario otpozadi u „jugo florida“, vranjske registarske oznake. Odmah nakon udesa vozač „floride“ Aleksić se zaustavio, izašao iz automobila i pištoljem kalibra 7,62, u narodu poznatijem kao „tetejac“, pucao u srce Nikoliću.

Tom prilikom Ljubiša je preminuo na mestu nesreće. Sve to dešavalo se na očigled supruge i dvoje maloletne dece ubice Srđana Aleksića.

Foto: Aleksandar Aca Stojković

Kako saznajemo, nakon ubistva Aleksić je bacio pištolj i ostao na putu, pored svog vozila. Policija je brzo stigla na lice mesta i uhapsila Aleksića, koji je bio pritvoren u interventnom vozilu policije do završetka uviđaja.

Nevenčana supruga ubice Vesna Vidaković nije želela da daje izjave novinarima, samo je u prolazu rekla da nije tačna informacija koja se pojavila u medijima kako je njen suprug pucao Nikoliću u glavu, već da je pištolj uperio direktno u srce.

Kako smo saznali od policajaca koji su vršili uviđaj, metak pištolja nije napravio ni izlaznu ranu, već se zadržao u telu, rasporivši srce i deo grudnog koša.

Šteta na automobilu, kako su procenili saobraćajci, manja je od 1.000 dinara, jer je samo ogreban deo zadnjeg branika i tako stare „floride“.

Saobraćaj na magistralnom putu Vranje – Niš više od dva sata odvijao se veoma otežano, jer su se vozila preusmeravala na autoput koji je još uvek u izgradnji.

( Ok radio)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

METAK U SRCE: Ubio drugog vozača zbog 1.000 dinara štete!

Izvor: Kurir, 01.Okt.2014

Metak koji je ispalio Srđan Aleksić iz svog tetejca nije ni napravio izlaznu ranu, nego se zadržao u telu žrtve, rasporivši srce i deo gorudnog koša zbog štete na vozilima, a koju su saobraćajci procenili na manje od 1.000 dinara jer je bio ogreban samo zadnji deo branika..VRANJE - Srđan Aleksić...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.