MESI ZADRŽAO NADU: Barselona pobedila, bele maramice za Tatu Martina na Kamp Nou

Izvor: Kurir, 21.Apr.2014, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MESI ZADRŽAO NADU: Barselona pobedila, bele maramice za Tatu Martina na Kamp Nou

Katalonci sada imaju četiri boda manje od lidera Atletiko Madrida, četiri kola pre kraja.

Fudbaleri Barselone savladali su Atletik Bilbao na Kamp Nou sa 2:1 u 34. kolu španske Primere i tako ostali u trci za titulu, gde sada imaju četiri boda manje od lidera Atletiko Madrida, četiri kola pre kraja.

Gosti su poveli preko Adurica u 50. minutu, igrali su veoma dobro i delovalo je da mogu do trijumfa na polupraznom Kamp Nou, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se tada zabeleo od maramica bnezadovoljnih navijača, koje u Španiji predstavljaju okretanje leđa i zahtev za smenu trenera.

Barselona je u poslednjih 20 minuta ipak uspela da dođe do pobede. Pedro Rodriges je izjednačio u 72. minutu, a Leo Mesi je tri minuta kasnije iz slobodnog udarca postavio konačan rezultat. To je Argentincu 26. gol ove sezone u Primeri (28 utakmica).

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.