MELEM ZA OČI: Salma Hajek pozirala u toplesu

Izvor: Kurir, 05.Avg.2015, 06:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MELEM ZA OČI: Salma Hajek pozirala u toplesu

Salma Hajek važi za jednu od najlepših žena na svetu, a ovih dana snimila je editorijal za magazin Alur i još jednom pokazala da izgleda savršeno. Na jednoj od fotografija pozirala je u toplesu.

U intervjuu koji je nedavno dala ona je priznala da se u mladosti užasavala dana kad će napuniti 50 godina jer se mnogo plašila starenja i mislila je da nakon 35. neće imati ni lepotu ni karijeru. Međutim, vremenom je promenila mišljenje, pa se sad raduje svakoj narednoj godini i novim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izazovima koje one donose.

- Kad sam ranije zamišljala kako ću izgledati i živeti u petoj deceniji, bila sam prestrašena. Mislila sam da ću biti stara, ali danas mislim da izgledam sasvim dobro. Pedesete su super godine, vreme kad možemo biti produktivne i srećne i kad se ne osećamo sputano. Shvatila sam da još uvek mogu biti lepa i veoma sam zadovoljna svojim životom - rekla je lepa glumica, koja u septembru ove godine puni 49.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.