MASOVNA TUČA KOD DRAGAŠA: Petoro povređeno posle borbi pasa

Izvor: Kurir, 27.Nov.2014, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASOVNA TUČA KOD DRAGAŠA: Petoro povređeno posle borbi pasa

Jedna osoba je zadobila frakturu lobanje, dok su četvorica lakše povređena u masovnoj tuči koja je izbila u selu Brod kod Dragaša u jeku borbi pasa

BROD KOD DRAGAŠA -  Devet osoba bilo je uključeno u okršaj i masovnu tuču koja se dogodila u sredu u selu Brod kod Dragaša, od kojih je petoro povređeno.

Jedna osoba je u tuči zadobila teške povrede (fraktura lobanje) i prebačena je Kliničko-univerzitetski centar Kosova u Prištini, dok su četvorica lakše povređena.

Još uvek nema izvještaja o uhapšenim akterima ove tuče.

Inače po nalogu tužioca slučaj je u regularnoj proceduri.

(Info-ks.net)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MASOVNA TUČA NA KIM: Pet osoba povređeno u okršaju nakon ilegalnih borbi pasa

Izvor: Blic, 27.Nov.2014

Nakon neporazuma koji su imali međusobno zbog borbe pasa, devet osoba je bilo uključeno u okršaj i masovnu tuču. Slučaj se dogodio u sredu u selu Brod kod Dragaša na Kosovu i Metohiji...Jedna osoba je u tuči zadobila teške povrede (fraktura lobanje) i prebačena je Kliničko-univerzitetski centar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.