MARKO POGOĐEN U LEĐA: Kod trojice osumnjičenih pronađeni tragovi baruta na rukama!

Izvor: Kurir, 24.Apr.2014, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO POGOĐEN U LEĐA: Kod trojice osumnjičenih pronađeni tragovi baruta na rukama!

Očevidac Strahinja B. (19) izjavio da je samo čuo pucanj, kao i da zna da je Miloš poslednji držao pištolj u ruci; Markove drugarice potvrdile da su pištolj videle kod Miloša

BEOGRAD - Svi imali barut na rukama!

Marka Jakovljevića (16) u ponedeljak uveče je u školskom dvorištu u beogradskom naselju Kaluđerica, najverovatnije slučajno, iz pištolja ubio stariji brat Miloš (20), saznaje Kurir nezvanično. Ovo je na saslušanju u policiji ispričao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Strahinja B. (19), koji je zajedno s Milošem Jakovljevićem i Stefanom Đ. (19) osumnjičen za umešanost u ovu tragediju.

Ispričali različite verzije

Kako Kurir saznaje, Strahinja B. je prvi saslušan o ubistvu Marka Jakovljevića i ispričao je da nije video trenutak kad je hitac ispaljen, ali da je poslednji put pištolj video u rukama Markovog brata.

- Čuo sam pucanj! Nisam ništa video, ali znam da je Miloš poslednji u rukama imao pištolj - ispričao je Strahinja, kako saznajemo nezvanično, na saslušanju u policiji. Strahinja B. je, takođe, odbacio verziju događaja prema kojoj je na njih, dok su stajali u školskom dvorištu, neko pucao iz automobila u pokretu.

Milošu u pritvoru

BRANIO SE ĆUTANJEM

Milošu Jakovljeviću juče je određen pritvor, a prethodno se kod tužioca branio ćutanjem.

- Teško mi je zbog gubitka brata i nisam u stanju da u ovom momentu govorim o onome što se desilo. Kad budem spreman da iznesem odbranu, saopštiću to preko advokata - bilo je sve što je rekao.

ČINJENICE

- Miloš, Stefan i Strahinja došli su u ponedeljak u dvorište škole, a jedan od njih je poneo sa sobom i pištolj

- nedaleko od njih stajao je Marko sa drugaricama

- dok su trojica mladića razgledala pištolj, oružje je opalilo

- metak je Marka pogodio u leđa i probio mu pluća

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.