MARIJA KARAN PROSLAVILA 35. RODjENDAN A EVO STO JOJ JE PISALO NA TORTI

Izvor: medio.rs, 30.Apr.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIJA KARAN PROSLAVILA 35. RODjENDAN A EVO STO JOJ JE PISALO NA TORTI

Glumica Marija Karan proslavila je svoj 35. rođendan u društvu svojih najbližih u restoranu i tom prilikom dobila je tortu sa svećicama i poruku koja je imala nameru da je uteši.

Na čokoladnoj torti koju je dobila nalazila se kratka poruka koja je, sigurno, imala zadatak da podseti Mariju da dobro izgleda, iako je zašla u četvrtu deceniju.

- Izgledaš dobro - pisalo je na torti.

Ako je sudeći po fotografiji, Marija se tako i oseća, a fanovi i kolege iskoristili su priliku da joj putem komentara čestitaju divan dan.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

PRAVA SREĆNICA Evo šta je suprug Marije Karan uradio za nju

Izvor: Blic, 30.Apr.2017

Marija Karan proslavila je svoj 35. rođendan u društvu svojih najbližih u restoranu, ali najveće iznenađenje priredio joj je suprug...Naime, lepa glumica se pohvalila na Instagramu fotografijom na kojoj je pozira sa suprugom Džoelom, koji je doleteo "preko okeana" samo da bi ovaj poseban dan proveo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.