MANJE GASA ZA SRBIJU: Rusi zavrću slavinu, dugujemo im 200 miliona dolara

Izvor: Kurir, 31.Okt.2014, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MANJE GASA ZA SRBIJU: Rusi zavrću slavinu, dugujemo im 200 miliona dolara

Isporuke gasa smanjuju se za celu Evropu pa tako i za Srbiju... Spremni smo da im vratimo 100 miliona ubrzo, kaže ministarka građevine

BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović potvrdila je danas za N1 da će isporuke gasa iz Rusije za našu zemlju biti smanjene i da ukupan dug koji Srbija ima za gas iznosi 200 miliona dolara.

Ona je rekla da se isporuke gasa smanjuju za celu Evropu pa tako i za Srbiju, kao i da je Srbija spremna da vrati dugove za gas.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
"Sa Rusijom imamo partnerske odnose, naš ukupan dug je 200 miliona dolara. Spremni smo da vratimo 100 miliona ubrzo, ali moramo da radimo kao partneri i da pričamo svaki dan", rekla je Zorana Mihajlović.

(TVN1)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.