MALVERZACIJE: Stan vredan 500.000 kupili za 3.000 evra!

Izvor: Kurir, 02.Okt.2014, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALVERZACIJE: Stan vredan 500.000 kupili za 3.000 evra!

Sekretarka Vesna Milenović dozvolila isknjiženje stana koji je bio legat kako bi njen ljubavnik mogao da ga prisvoji

BEOGRAD - Luksuzan stan od 90 kvadratnih metara u centru Beograda, vredan oko 500.000 evra, radnik Crvenog krsta bespravno je isknjižio 2009. i otkupio ga od ovog humanitarnog društva za samo 3.000 evra. Kasnije ga je prodao i i kupio dve nove nekretnine, saznaje Kurir.

- Stan je na najboljoj lokaciji u Beogradu, u Svetogorskoj ulici. Bio je u vlasništvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Crvenog krsta kao legat, a radnik Rodin Valter ga je dobio na korišćenje. U saradnji s generalnom sekretarkom Crvenog krsta Vesnom Milenović, uspeo je da ga otkupi za samo tri hiljade evra i prebaci na svoje ime - priča izvor Kurira.

Španska serija

STAN JE PRODALA VALTEROVA ŽENA

Pošto su postojali navodi da je Milenovićeva pomogla Valteru da otkupi stan jer su u ljubavnoj vezi, upitali smo je da li je to tačno i da li su onda prodali stan.

- Jesmo u emotivnoj vezi, i to već punih 20 godina, ali taj stan je prodala njegova supruga, a ne mi - rekla je Vesna.

- Mi smo životni partneri, nazovite to kako god hoćete. On ima suprugu i nismo želeli decu da maltretiramo razvodom i izjašnjavanjem kod kog roditelja će biti.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.