MALO REKLAME NIKOME NE ŠKODI: Goca Tržan izmislila novog dečka!

Izvor: Kurir, 20.Sep.2014, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALO REKLAME NIKOME NE ŠKODI: Goca Tržan izmislila novog dečka!

Pevačica i njen dečko su lažirali raskid, a zatim i njenu romansu sa novim dečkom, a sve zbog popularnosti i marketinga

Poslednjih nekoliko dana mnogo se pisalo o navodnoj svađi između pop pevačice Goce Tržan i njenog bivšeg dečka Raše Novakovića, a sve zbog toga što ju je zatekao u stanu sa njenim novim dečkom.

Međutim, Goca je zapravo i dalje u vezi sa Rašom, a novog dečka je izmislila zbog marketinga i popularnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Goca je još pre nekoliko meseci ispričala svojim prijateljima kako je Raša potpuno liberalan kada je ona u pitanju i razume njen posao. Ona je priznala da je on zapravo nagovara da se u medijima pojavi s novim dečkom, a i da priča bude takva da je zapravo ona ostavila njega.

(Pulsonline)
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.