MALI: Počela sanacija klizišta u Volginoj ulici, uskoro sledi Rakovica!

Izvor: Kurir, 21.Avg.2014, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALI: Počela sanacija klizišta u Volginoj ulici, uskoro sledi Rakovica!

Za sanaciju klizišta u Volginoj ulici izdvojeno je oko 30 miliona dinara, dok će radovi na klizištu u Rakovici početi za desetak dana, a radove finasira grad Beograd

BEOGRAD - Sanacija klizišta u Rakovici počeće za desetak dana, poručio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali, istakavši da su radovi već počeli i u Volginoj ulici.

Mali je precizirao da su radovi na sanaciji klizišta u Volginoj ulici počeli juče, navodeći da je za te potrebe izdvojeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << oko 30 miliona dinara.

"Radove finansira grad Beograd. Niko se nije bavio tim klizištem u Volginoj ulici na odgovarajući način", rekao je Mali novinarima nakon obilaska pećine ispod Tašmajdanskog parka.

Podsetivši da je prošle nedelje počela sanacija klizišta u Mirijevu, Mali je rekao da očekuje da će isti posao u Rakovici početi za desetak dana.

"S obzirom na donaciju EU, krajem septembra i početkom oktobra imaćemo dovoljno novca da tih 127 klizišta koja smo identifikovali polako krenemo da saniramo", zaključio je Mali.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.