MAJKL IGAN: Reditelj X-Mena me drogirao pa silovao!

Izvor: Kurir, 21.Apr.2014, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKL IGAN: Reditelj X-Mena me drogirao pa silovao!

Glumac kaže da ga je Brajan Singer s prijateljima u više navrata omamio narkoticima i brutalno se iživljavao nad njim kad mu je bilo 15 godina. Pretili su mu i pištolj stavljali u usta

Teške optužbe.

Nakon što se pojavila šokantna vest da je neimenovani muškarac otkrio da je, kad je imao 14 ili 15 godina, seksualno zlostavljan na holivudskoj zabavi koja je imala reputaciju da se na njoj „podrazumeva seksualni kontakt između odraslih muškaraca i maloletnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mladića“, sada je otkriven i njegov identitet.

Glumac Majkl Igan pojavio se na konferenciji za novinare i optužio reditelja filma „X-Men“ Brajana Singera da su ga on i neki njegovi prijatelji silovali i tom prilikom mu pretili pištoljem!

Goli u bazenu

- Još 2000. moja majka otišla je u policiju i prijavila da me je Brajan Singer zlostavljao, ali oni nisu hteli da je saslušaju. Nikad me nisu ni ispitali da čuju moju priču. Singer i njegovi prijatelji, moguli u svetu šou-biznisa, iživljavali su se na meni i mnogim drugim dečacima na orgijama koje su priređivali. Tretirali su nas kao da smo komadi mesa - ispričao je danas tridesetogodišnji glumac.

On tvrdi da su ga napastvovali u kući u losanđeleskoj četvrti Ensino. Vlasnik kuće bio je Šug Najt, prvi čovek „Det rou rekordsa“, ali ju je prodao osnivaču „Didžital intertejnment netvorka“ Marku Kolins-Rektoru, kog Egan navodi kao jednog od perverznjaka koji su ga zlostavljali. Policija je protiv Rektora još 2004. podigla optužnicu, a on se nagodio s tužiocem i priznao krivicu samo po jednoj tački optužnice - seks s maloletnikom. On je registrovani seksualni prestupnik i policiji je dobro poznat.

- Na tim žurkama alkohol su mi nalivali u grlo da bih se napio i zatim me silovali. Kolins-Rektor mi je jednom čak pretio pištoljem, ugurao mi ga je u usta - naglasio je Igan.

Glumac je dodao da je na tim feštama postojalo jedno pravilo - kupaći kostimi u bazenu se nisu nosili. Ističe da su ga mnogi muškarci silovali dok je bio u bazenu i prisiljavali ga da ih oralno zadovoljava - prvenstveno, naravno, Singer.

Obećao mu ulogu

- Mark Kolins-Rektor me jednom prilikom naterao da se napijem, a zatim sam morao pod prisilom da šmrčem kokain. Nakon toga me je brutalno silovao - kazao je Igan i ispričao kako su mu Mark i Brajan pretili govoreći da mu je bolje da zadovolji njih i njihove prijatelje jer će se u suprotnom pobrinuti da nikad ne uspe i da nestane, a pretili su i njegovoj porodici.

U Majklovoj tužbi navedeno je da ga je Brajan prvo oralno zadovoljio, a zatim fizički prisilio da isto to učini njemu, i to, navodno, pod vodom, te da mu je jednom drugom prilikom dao kokain uz obećanje da će dobiti ulogu u jednom od nastavaka „X-Mena“.

Brajan Singer

SVE JE TO GOMILA LAŽI

Reditelj je tužbu nazvao gomilom laži, a istom merom uzvratio je i njegov advokat.

- Optužbe protiv Brajana Singera bez ikakve su osnove. Uvereni smo da će Brajan pobiti sve navode iz ove apsurdne tužbe. Očigledno je da je ova tužba podignuta kako bi se reditelju nanela šteta jer njegov film ima premijeru za nekoliko sedmica - izjavio je Singerov advokat.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.