MAJKAMA DATI PENZIJU ZA ČETVRTO DETE

Izvor: Kurir, 29.Okt.2010, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKAMA DATI PENZIJU ZA ČETVRTO DETE

GORNJI MILANOVAC - Svaka žena u Srbiji koja rodi četvrto dete treba da dobije penziju bez obzira da li je zaposlena, jer će se samo tako održati biološki minimum stanovništva na sadašnjem nivou, predložila je vaspitačica Milena Vulović (63) iz Gornjeg Milanovca.

Ona je na tribini Demokratske stranke Srbije u Gornjem Milanovcu na kojoj se razgovaralo o razvoju Srbije u narednih pet godina, majke uporedila s vrhunskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sportisima koji za zlatnu medalju na svetskim takmičenjima dobijaju nacionalnu penziju, kao i umetnici.

- Tu je mesto svakoj majci koja rodi četvoro dece - izjavila je Vulovićeva, čiji predlog jednoglasno prihvaćen uz dopunu da ga treba ugraditi u novi zakon o penzijama koji će iduće nedelje ući u skupštinsku proceduru.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.