MAJKA PRIJAVILA NESTANAK: Još jedan mladi Austrijanac prešao u islam i otišao u džihad!

Izvor: Kurir, 18.Sep.2014, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA PRIJAVILA NESTANAK: Još jedan mladi Austrijanac prešao u islam i otišao u džihad!

Veruje se, međutim, da nije otišao sam. Sa njim je, navodno, još jedan mladić iz ovog dela Austrije

SALCBURG - Regiju Pincgau u austrijskoj pokrajini Salcburg uznemirila je vest da je još jedan mladi Austrijanac otišao na na Bliski istok, u džihad. Policija je potvrdila da je majka prijavila nestanak sina i da radi na njegovom lociranju.

Kako izveštava ORF, 25-­godišnjak iz mesta Miterzil prešao je pre nekoliko meseci >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u islam, posle čega je izjavio da želi da bude islamski vojnik na Bliskom Istoku.

Nakon toga je zaista i nestao, o čemu je očajna majka obavestila policiju. Veruje se, međutim, da nije otišao sam. Sa njim je, navodno, još jedan mladić iz ovog dela Austrije, ali Ministarstvo unutrašnjih poslova Austrije nije ni potvrdilo ni demantovalo ovu informaciju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.