MAJKA KIM KARDAŠIJAN SA 24 GODINE MLAĐIM DEČKOM: Nikada nisam imala bolji seks

Izvor: Kurir, 25.Dec.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA KIM KARDAŠIJAN SA 24 GODINE MLAĐIM DEČKOM: Nikada nisam imala bolji seks

Oni se bukvalo ne razdvajaju, kao dva tinejdžera su. Deca joj stalno pričaju da "iznajmi sobu", tvrde njene prijateljice

Kris Džener uživa u novoj ljubavi i to sa 24 godine mlađim momkom Korijem Gemblom (34).

Kori ne štedi novac ovog Božića i luksuznim poklonima obasipa svoju ljubavnicu, međutim, i bez toga oni bi bili zaljubljeni i srećni.

Kris Džener je poznata po tome što od praznika voli da napravi spektakl, pa je unajmila dizajnera Džefa Lidama >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da ukrasi njenu „Calabasas“ vilu. Ona želi da ovaj Božić bude poseban, jer će to biti prvi Božić koji provodi bez muža Brusa, s kojim je bila u braku 22 godine.

Kris je nedavno izjavila i da ima „najbolji seks u životu“ sa svojim novim dečkom i da je kupila mnogo novog donjeg veša.

- Kris je svojim prijateljciama rekla da ni sa kim nije imala bolji seks nego sa Korijem. Oni se bukvalo ne razdvajaju, kao dva tinejdžera su. Deca joj stalno pričaju da "iznajmi sobu" – tvrdi osoba bliska njoj koja je želela da ostane anonimna. Kris je čak i kupila stan u Njujorku kako bi ona i Kori mogli da se zabavljaju, a da ih niko ne ometa.

(Žena)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MAMA KIM KARDAŠIJAN U VEZI SA 24 GODINE MLAĐIM MUŠKARCEM: Nikada nisam imala bolji seks!

Izvor: Press, 25.Dec.2014

Kris Džener uživa u novoj ljubavi i to sa 24 godine mlađim momkom Korijem Gemblom (34). . Kori ne štedi novac ovog Božića i luksuznim poklonima obasipa svoju ljubavnicu, međutim, i bez toga oni bi bili zaljubljeni i srećni.. Kris...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.