MAJKA JE POSLALA  PAKET SVOM SINU: Iznenađeno je gledao u njega, dok nije pronašao mamino PISMO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2017, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA JE POSLALA PAKET SVOM SINU: Iznenađeno je gledao u njega, dok nije pronašao mamino PISMO (FOTO)

Nije dobio hranu i odeću, a to je očekivao

Student američkog univerziteta u Pensilvaniji se iznenadio kada je primio paket u kojem je umesto čiste odeće i kolača kojem se nadao od svoje majke iz Merilanda pronašao gomilu smeća.

Mladi igrač bejzbola i američkog nogometa zapanjeno je gledao u gomilu smeća sve dok nije pronašao pisamce s majčinom porukom da mu vraća otpatke koje je za sobom ostavio tokom božićnih praznika koje je proveo u roditeljskoj kući.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Thought my mom was sending me a care package... but instead she sent me a box of trash i was supposed to take out. pic.twitter.com/UetdT5UoVP

— Connor Cox (@thedeal_5) January 30, 2017

Konor Koks je snimke pošiljke objavio je na svom Twitteru uz objašnjenje da mu je mama poslala hrpu smeća koju je on trebalo počistiti za sobom.

Od svoje je sestre posle je saznao da je mama jako ponosna što se dosetila toj osvetničkoj akciji.

- Vaspitala sam Konora da se ponaša bolje nego što je pokazao i smatram da za svoje postupke mora i odgovarati - ispričala je mama i otkrila da mu je poslala tek malen deo otpadaka, a najveće gomile ostale su skrivene u ormaru u njegovoj sobi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.