MAGICNE RECI Izgovorite ovu recenicu i imacete najbolji seks u zivotu

Izvor: medio.rs, 14.Feb.2016, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAGICNE RECI Izgovorite ovu recenicu i imacete najbolji seks u zivotu

Šta je potrebno za savršen seks? Samo dve veoma jednostavne reči - tvrde naučnici.

Izgleda da smo vremenom zaboravili da su ljubav i seks dva usko povezana pojma, pa je zato veliko istraživanje sa "Čapman" univerziteta jako iznenadila ljude. Jer, ispitanici su potvrdili da je za dobar seks koji traje godinama zaslužno pokazivanje i izjavljivanje ljubavi tokom samog čina.

Naučnici su ispitali preko 39.000 parova koji su ili u braku ili u vezi dužoj od tri gopdine. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Cilj istraživanja je bio da se otkrije šta je potrebno da seks bude sjajan kad ste u dugoj vezi, i na samom vrhu liste, pored predigre, isprobavanja novih stvari i pravljenja odgovrajućeg raspoloženja, našla se i izjava ljubavi. Tokom samog seksa.

Oko 75 odsto muškaraca koji su zadovoljni svojim seksualnim životom, i isto toliko žena izjavilo je da svom partneru redovno govori "volim te" tokom seksa. Što se onih nezadovoljnih tiče, mane od 50 odsto je reklo da izjavljuje ljubav u krevetu, pa naučnici mise da baš u tome leži tajna vrelog, strastvenog seksa.

Ovo nije jedina stvar koja je iznenadila naučnike. Iako znamo da je isprobavanje novih strari bitno za zdrav seksualni život u dugoj vezi ili braku, naučnici kažu da nisu uspeli da nađu dokaze da određene radnje (kao što je zajedničko tuširanje ili vezivanje lisicama) ima ikakvog efekta. Ono što, pak, ima efeta, i to dokazanao, jeste pravljenje odgovarajuće romantične ili seksi atmosfere, posebno slanjem seksi poruka pre nego što partner dođe kući.

Da je moć reči u krevetu ogromna, pokazalo je još jedno istraživanje - pa sada znamo da ovo nikako ne smemo da kažemo ženi, ako nam je seks drag. Ukoliko, pak, namate sreće u ljubavi pa jednostavno nemate s kim da podelte ove reči, prestanite da radite ovih sedam stvari!

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.