Izvor: Blic, 03.Dec.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAĐARSKA DRŽAVNA TELEVIZIJA OPTUŽILA SRBIJU "Srpske vlasti kriju da je pucano na migrante kod Horgoša"

Mađarska državna televizija M1 objavila je da su vlasti Srbije "odredile embargo" na vest da je prošlog utorka u blizini izbegličkog kampa kod Horgoša, "pucano na iranske migrante".

- Saznaje se da su tri Iranca iz kampa prema obližnjoj benzinskoj pumpi krenula oko 18 časova, a dok su pešačili kraj puta, neko je pucao na njih. Muškarac od 36 godina je pogođen u stomak. Migranti su videli trojicu muškaraca koji su bežali sa nadvožnjaka - javio je M1, a prenosi portal >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vojvodina danas.

Mađarska televizija je navela da "nije isključeno da su počinioci krijumčari ljudima".

Pročitajte još

Prema navodima tog medija, bilo je previđeno da jedan od napadnutih muškaraca uđe u tranzitnu zonu u utorak, a drugi dan posle, kako bi predali svoju molbu za azil.

Dodaje se da je ranjeni migrant smešten u subotičku bolnicu, kao i da na njega nije pucano iz pištolja, već iz oružja većeg kalibra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

M1: Srpske vlasti kriju vest da je pucano na migrante kod Horgoša

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Dec.2016

Mađarska državna televizija M1 objavila je da su vlasti Srbije "odredile embargo" na vest da je prošlog utorka u blizini izbegličkog kampa kod Horgoša, "pucano na iranske migrante"..."Saznaje se da su tri Iranca iz kampa prema obližnjoj benzinskoj pumpi krenula oko 18 časova, a dok su pešačili...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.