MAĐAR OJADIO BEČEKE ZLATARE: Đula ukrao prstenje vredno 170.000 evra!

Izvor: Kurir, 26.Nov.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAĐAR OJADIO BEČEKE ZLATARE: Đula ukrao prstenje vredno 170.000 evra!

Veruje se da Đula F. (57) ima više identiteta i da za njim traga i švajcarska i nemačka policija, zbog krađa koje je izvršio u istom stilu u njihovim zemljama

BEČ - Austrijska policija već mesecima neuspešno traga za jednim lopovom koji je iz dve bečke juvelirnice ukrao nakit vredan 170.000 evra.

Policija je objavila i fotografiju 57-godišnjeg Mađara, koji se navodno zove Đula F. (Gyula F.). Ovaj izuzetno lukav i vešt lopov ulazi u juvelirnice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << elagantno odeven gleda robu i krade skupe predmete, pred očima vlasnika i prodavaca - koji tek kasnije primete da su pokradeni!

U maju i septembru ove godine Đula je imao svoje lopovske akcije u Austriji. Lepo obučen izigravajući poslovnog čoveka uspeo je da nagovori trgovce da mu pokažu najskuplje predmete. I u jednoj i u drugoj juvelirnici je tada je neprimećeno uzme po jedan vredan prsten, sa povećim briljantima. Ukupna vrednost ova dva prstena, koje je ukrao u austrijskim zlatarima, je 170.000 evra, potvrdila je portparolka bečke policije.

Veruje se da Đula ima više identiteta i da za njim traga i švajcarska i nemačka policija, zbog krađa u istom stilu. Policija moli javnost za informacije o tome gde bi mogao da se nalazi Đula, i koje još identitete eventualno ima (bečki telefon: 01-31310-62800).

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.