Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2017, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luksuzni hotel za mačke: Usluga kakvu bi i čovjek poželio

Svaki vlasnik psa ili mačke zna da je teško odvojiti se od četvoronožnog ljubimca prilikom odlaska na odmor. Ali, ako imate dovoljno novca, vašim životinjama možda i neće biti tako loše.

Longcroft Luxury Cat Hotel Norbury, u jugozapadnom Londonu, otvorio je svoja vrata 22. jula. Sudeći prema ponudi i fotografijama, mačke će u njemu baš uživati u luksuzu.

U hotelu se, između ostalog, nalazi 6 apartmana sa privatnim vrtom u kome mačke mogu da šetaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i uživaju do mile volje.

Takođe, osoblje je edukovano i stručno, pa se svaki jelovnik radi prema potrebama pojedine mačke. Nije zapostavljeno ni pružanje medicinskih usluga, kao ni sređivanje i "lickanje".

Norbury hotel je petnaesti po redu hotel za mačke iz grupe Longcroft Luxury, a ističe se posebnim luksuzom. Koliko je tražen dovoljno govori činjenica da su neki rezervisali smještaj u njemu mjesecima unaprijed, pa neke mace već znaju gdje će provesti Božić.

Jasno, kako je ovo hotel s 5 zvjezdica, moguće je uživati i u spa tretmanu koji uključuje masažu, čišćenje ušiju i očiju, ali i opuštajuću masažu šapa. Nakon kraljevskog tretmana, dan završava dodatnim igranjem i delikatesama.

(punkufer.hr )

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.